To Go

De producten in deze wereld zijn allemaal getoetst op kwaliteit, je wilt jouw tas immers netjes en schoon houden! Daarnaast wil je jouw meegebrachte lunch of koffie lekker vers of warm houden. Dat lukt met deze merken, omdat ze specialist zijn of een serie hebben die past bij de kwaliteitspositionering, waardoor betrouwbaarheid gegarandeerd is.

Met To Go artikelen stimuleer je het verminderen van single used plastic, om duurzaamheid naar voren te schuiven. Daarnaast bespaar je geld door extra uitgave aan lunches of koffie to go. En laten we het even hebben over stijl en fashion. Bij de met zorg uitgekozen jas, tas of auto hoort toch een mooi To Go product? TTP Concepts heeft bekers voor warme dranken, koude dranken, soepen, allerlei soorten lunchboxen en dat in elke stijl en vorm. Allemaal gemaakt van voedselveilig en duurzaam materiaal, zodat ze keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Ontdek onze nieuwste producten

Onderweg met Stasher

Ontdek de veelzijdige en duurzame wereld van Stasher. Deze herbruikbare silicone zakken bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakjes en zijn perfect voor het opbergen en meenemen van voedsel en andere items.

Bekijk alle producten
Ontdek producten per merk

Sliderstraw, Nieuw bij TTP Concepts

Geniet van de veelzijdigheid en duurzaamheid van SliderStraw. Deze herbruikbare rietjes van roestvrij staal bieden een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerprietjes. Voeg een vleugje stijl toe aan je drankjes en draag bij aan een schonere wereld.

Bekijk alle producten

IZY Bottles x Van Gogh Museum

Ontdek de prachtige IZY Bottles, een perfecte combinatie van functionaliteit en kunst. Deze duurzame flessen zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien is IZY Bottles trots op hun samenwerking met het Van Gogh Museum, waardoor je een meesterwerk kunt dragen terwijl je hydrateert

Bekijk hier de producten
Populaire producten

Kambukka Elton

Ontdek de Elton-flessen van Kambukka, een perfecte metgezel voor onderweg. Deze duurzame en stijlvolle flessen houden je drankjes urenlang warm of koud. Met het lekvrije ontwerp en de handige draaghendel ben je altijd klaar om te genieten van je favoriete drankje, waar je ook bent.

Bekijk alle producten

Koziol Iso To Go

Neem de duurzame en praktische Iso To Go bekers van Koziol. Geniet onderweg van je favoriete drankjes met deze lekvrije en herbruikbare bekers. Stijlvol en milieubewust!

Bekijk alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.