Toggle Nav

Dropshipment

Dropshipment, jouw business, onze zorgeloze oplossing

Bij TTP Concepts begrijpen we dat efficiëntie en duurzaamheid van cruciaal belang zijn voor moderne bedrijven. Daarom bieden wij onze klanten dropshipment aan als een slimme en duurzame oplossing voor hun distributiebehoeften.

Koppelingen en systemen
Met onze dropshipment-service kunnen klanten profiteren van diverse voordelen. Allereerst beschikken wij over een geavanceerde API-koppeling die een naadloze integratie met het bestelsysteem van onze klanten mogelijk maakt. Dit betekent dat bestellingen automatisch en efficiënt worden doorgestuurd naar ons distributiecentrum, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Daarnaast maken we gebruik van een state-of-the-art PIM-systeem genaamd Plytix. Dit stelt ons in staat om productinformatie efficiënt te beheren en gemakkelijk te delen met onze klanten. Door nauwkeurige en up-to-date productinformatie aan te bieden, kunnen onze klanten hun online winkels snel en eenvoudig updaten met de nieuwste producten en specificaties.

Dropshipment is duurzaam!
Naast de operationele voordelen is dropshipment ook een vorm van duurzaam ondernemen. Door rechtstreeks vanuit ons distributiecentrum te verzenden, verminderen we transport- en logistieke kosten. Dit resulteert in een lagere CO2-uitstoot en een verminderde belasting van het milieu. Bovendien betekent dropshipment dat er geen overtollige voorraad hoeft te worden opgeslagen, waardoor verspilling wordt verminderd en er efficiënt gebruik wordt gemaakt van grondstoffen.

Bij TTP Concepts geloven we in de kracht van dropshipment als een duurzame en efficiënte manier van zakendoen. Door te kiezen voor dropshipment, kunnen onze klanten genieten van een gestroomlijnde logistiek, verminderde kosten en een positieve impact op het milieu.

Contact
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via deze pagina