Licenties

Ben je op zoek naar een sterk merk dat je aan jouw bedrijfsvisie kunt verbinden voor een positieve associatie? Met de merken van TTP Concepts heb je veel mogelijkheden. We kunnen je helpen met licenties van Disney, een product met een eigen “Pantone” kleur of jouw logo op een Lego product. Daarnaast bieden een aantal merken de mogelijkheid om een eigen collectie te ontwerpen met eigen design of logo. Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om licenties. Zowel voor bestaande collecties als voor tailor made artikelen. Vraag naar onze referenties!

Ontdek onze nieuwste producten

It's a-me, Mario!

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Super Mario met de officiële merchandise van Super Mario. Van kleurrijke drinkbekers tot avontuurlijke rugzakken en praktische lunchtrommels, onze Super Mario-collectie brengt dit iconische personages tot leven. Haal je favoriete loodgieter in huis en beleef eindeloos speelplezier! Ontdek nu de Super Mario-licentieproducten bij TTP Concepts.

Mario time!
Ontdek producten per merk

Opbergen met Lego

Houd je LEGO-collectie georganiseerd met de opbergboxen van Room Copenhagen. Beschikbaar in verschillende maten en kleuren, bieden ze praktische en stijlvolle oplossingen. Perfect voor het opbergen en sorteren van je LEGO-blokken. Maak opruimen leuk en efficiënt!

Bekijk hier alle producten

Gabby's Dollhouse!

Duik in de magische wereld van Gabby's Dollhouse met Undercover's betoverende collectie. Paraplu's, rugtassen en kleursets brengen de geliefde personages tot leven. Speel en beleef magische avonturen met Gabby's Dollhouse!

Bekijk hier alle producten
Populaire producten

Nieuw bij TTP Concepts, Harry Potter licentie!

Beleef de magie van Harry Potter met Undercover's betoverende collectie. Van rugtassen en mokken tot notitieboekjes en sleutelhangers, laat je onderdompelen in de betoverende wereld van tovenarij en avontuur. Ontdek de magie van Harry Potter met Undercover!

Bekijk hier alle producten

Pantone van Copenhagen Design

Ontdek de kracht van kleur met de Pantone-collectie van Copenhagen Design. Van notitieboekjes tot mokken, omring jezelf met stijl en creativiteit. Duik in de wereld van Pantone en laat kleur je inspireren.

Bekijk hier alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.