Koken, Bakken & Braden

Wie graag kookt vertrouwt op solide kookgerei waaronder messen, snijplanken, pannen en slimme keukenhulpjes. Ze maken de voorbereiding, ofwel de mise en place, een stuk gemakkelijker. Jij als kookspecialist weet als geen ander hoe belangrijk het is te vertrouwen op goed gereedschap. TTP Concepts heeft sterke merken in huis die op al deze vlakken het beste kunnen bieden. Wanneer je kiest voor kwaliteit respecteer je duurzaamheid en haal je een vriend voor het leven in huis. Deze wereld biedt alles, van beginner tot chefkok!

Ontdek onze nieuwste producten

Op elk potje past een dekseltje

Goede pannen zijn essentieel voor elke keuken. Of je nu een professionele chef-kok bent of een thuiskok, kwalitatieve pannen maken het koken aangenamer en gemakkelijker. Een goede pan verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat je gerechten perfect worden bereid en niet aanbranden. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige pannen die aan al jouw kookbehoeften voldoen.

Bekijk alle pannen
Ontdek producten per merk

Zo van het fornuis op tafel!

Ontdek de hoogwaardige koekenpannen van KELA. Met duurzaamheid en kwaliteit als kernwaarden biedt KELA een breed scala aan koekenpannen voor elke kookstijl.

Bekijk hier alle producten

Sambonet bestekset

Het merk Sambonet maakt in Italië, sinds 1856, hoogwaardige producten voor de keuken en gedekte tafel. De vele collecties die Sambonet voert biedt veel keuze voor jou thuis, van een mooie bestekset tot een luxe pannenset. Ook de professionele markt

Bekijk hier alle producten
Populaire producten

Handige hulpjes van Dreamfarm

Ontdek de slimme keukenhulpjes van Dreamfarm. Innovatieve en praktische tools die het koken en bakken gemakkelijker maken. Van spatels tot snijplanken, elke keuken verdient de handige functionaliteit van Dreamfarm.

Bekijk hier alle producten

Hoxton serie van Barbary & Oak

Ervaar de tijdloze elegantie van de Hoxton serie van Barbary & Oak. Met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail biedt de Hoxton serie een stijlvolle collectie keukenaccessoires die functionaliteit en schoonheid harmonieus combineert.

Bekijk hier alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.