Toggle Nav

Duurzaamheid

 

Samen met een hart voor de planeet

Bij TTP Concepts zijn we vastberaden om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen met onze gewaardeerde merken zoals Koziol, Vacavaliente, Kambukka, Pyrex, LIGA en vele anderen, zetten we ons in voor verantwoorde en milieuvriendelijke oplossingen.

Onze merken hebben een gemeenschappelijke visie: het verminderen van onze CO2-voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid. We streven ernaar om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die lang meegaan en herbruikbaar zijn. Daarnaast moedigen we recycling en verantwoord gebruik van grondstoffen aan.

Samen met onze partners werken we aan het ontwikkelen van innovatieve producten die de impact op het milieu minimaliseren. Of het nu gaat om het gebruik van gerecyclede materialen, het verminderen van verpakkingsafval of het implementeren van energie-efficiënte productieprocessen, we streven naar duurzame oplossingen in elke fase van de supply chain.

Bij TTP Concepts begrijpen we dat het verminderen van onze CO2-voetafdruk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten we ons in voor nauwe samenwerking met onze merken, leveranciers en klanten om samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Doe met ons mee op deze reis naar een duurzamere wereld. Samen kunnen we de impact verminderen en een positieve verandering teweegbrengen.

Duurzaamheidsbeleid

Ben je verder benieuwd naar hoe TTP Concepts en haar partner Vepa Bins bijdragen aan een duurzamere wereld?
Klik op onderstaande afbeelding om ons duurzaamheidsbeleid te downloaden.Contact
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.