Kids

Laten we eerlijk zijn: sommige artikelen voor kinderen vinden wij als volwassenen eigenlijk net zo leuk. Neem nu onze Lego opbergboxen in de vorm van een legoblokje of legohoofd. Of de Star Wars Collection. Pure nostalgie. De uitgebreide collectie met lunchbekers en drinkbekers zorgen ervoor dat er voor elke leeftijd een coole en kwalitatieve oplossing bestaat om buiten de deur voor een gezonde maaltijd te zorgen. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie ijsmakers en-vormpjes, vrolijk servies, zwembanden en speelgoed. Keuze genoeg voor kinderen én ouders.

Ontdek onze nieuwste producten

Nieuw! IZY Bottles thermosbekers speciaal voor kinderen

Ontdek de magie van IZY Bottles! Onze thermosbekers voor kinderen zijn perfect voor school, pretparken en avonturen onderweg. Houd drankjes urenlang warm of koud. De bekers zijn voorzien van gave prints van o.a. PIP Studio.

Bekijk hier alle producten
Ontdek producten per merk

Stojo Junior

Ontdek de opvouwbare en duurzame Stojo Kids-serie. Perfect voor onderweg en milieuvriendelijk. Het ideale gezelschap voor avontuurlijke kinderen die willen genieten van hun favoriete drankjes, waar ze ook gaan.

Bekijk hier alle producten

Lego Lunchsets

Maak lunchen leuk en creatief met de LEGO Lunchsets van Room Copenhagen. Deze lunchsets, geïnspireerd door de iconische LEGO-blokken, zijn perfect om je lunch mee te nemen.

Bekijk hier alle producten
Populaire producten

Opbergen met LEGO

Al jarenlang een bestseller, de officiële LEGO opbergboxen van Room Copenhagen. Deze stapelbare en leerzame opbergoplossingen zijn perfect voor het organiseren van LEGO-stenen en ander speelgoed.

Bekijk hier alle opbergers

De perfecte lunchtas.

Houd de lunch van je kinderen koel en vers met de speciale kinderkoeltassen van Pack It. Ideaal voor school, pretparken en meer.

Bekijk hier alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.