Toggle Nav

Over TTP Concepts

TTP Concepts is een voorraadhoudende groothandel

We zijn operationeel in de Benelux met merken op het gebied van koken, tafelen, cadeau, outdoor en vele andere zaken die met het 'huis' te maken hebben.  Met bijna 20 jaar ervaring in deze markt hebben wij de rugzak gevuld om een succesvolle leverancier in de Benelux te zijn. Wij zien onszelf graag als innovatief en de inspirator voor jou. Met een vlotte en gedigitaliseerde operatie, van verkoop tot logistiek, en een gespecialiseerd team zijn wij jou volledig en pro-actief van dienst!

Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we onze merken ingedeeld in werelden. Zo kun je eenvoudig jouw weg vinden binnen ons assortiment. De werelden met de innovatieve merken van TTP Concepts bevatten alles wat je wenst om succesvol zaken te doen. Wij zorgen voor de beste voorwaarden en ondersteuning waardoor jouw focus op verkoop en marketing mogelijk is. Jouw klanten worden blij van onze producten. Teamwork is dat! Zakendoen met ons is kansrijk, leuk en  bovenal vernieuwend.

Dat is buying profit, selling pleasure!

ONZE MERKEN

De merken die wij vertegenwoordigen zijn uniek, brengen professionaliteit, persoonlijkheid en onder-steuning mee. Wij staan voor ‘exclusieve’ distributie van deze merken, je mag ervan uitgaan dat we de enige ‘distributeur’ zijn in ons marktsegment. TTP Concepts blijft zoeken naar de nieuwste trends en de merken die daarbij horen. Dat brengt ons een collectie waarmee we in meerdere marktsegmenten actief kunnen zijn, verdeeld over de diverse werelden. Wij streven ernaar om binnen deze categorieën het ‘good, better, best principe toe te passen, waardoor we in staat zijn vraag en aanbod perfect te matchen.

TOEKOMST

We zijn klaar voor deze nieuwe tijdzone van vooruitgang in technologie, duurzaamheid en digitalisering. Dit alles is verankerd in een strategie- & marketingplan zodat we in staat zijn beslissingen toekomstbestendig te maken ten gunste van onze samenwerking.

Door onze focus voor technologie en digitalisering zijn we in staat onze klanten gemak te bieden d.m.v. koppelingen, een bestelsite en bijvoorbeeld het aanleveren van data & content (PIM).

Duurzaamheid staat hoog op de agenda, dat zul je in alle gelederen van de bedrijfsvoering terug kunnen vinden, waar mogelijk dragen we bij! Vele van onze merken hebben reeds het predicaat duurzaam, waardoor je met gemak jouw collectie sustainable kunt maken. Future proof!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via deze pagina.