Toggle Nav

Business to Business

Je (her)kent de situatie als inkoper, project manager zakelijk markt of elk ander BtB traject binnen jouw bedrijf

Een fijne klant, mooie opdracht, gave visie, daar moet een bijzonder en origineel geschenk bij gevonden worden waar een logo op past! Je wilt jouw klant verbluffen met mogelijkheden en ideeën! Wat gaan we dit jaar aanbieden als thema voor een kerstpakket, zo ééntje die géén dertien in dozijn is, waarvan onze relaties een glimlach krijgen. Hoe gaan we dat spaarprogramma vorm geven? Wat is trending, waar zit de spaarder op te wachten? Hoe komen we aan nieuwe ideeën? Voorbereiding is de beste strategie en daar wil TTP Concepts graag bij helpen!

Met een uitgebreid merkenportfolio en werkwijze als die van TTP Concepts kunnen we ons maximaal onderscheiden in de speciale wereld van B2B. Met deze afkorting bedoelen we alle bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in commerciële (premium) geschenken, loyalty- en spaarprogramma’s en de kerspakketten markt. Daarnaast verwelkomen we ook project-bedrijven voor unieke mogelijkheden. We kunnen veel!

ONDERSCHEIDEN KARAKTER
TTP Concepts toont zich een onderscheidend en meedenken partner;

- Breed en origineel assortiment
- Ons magazijn is jouw magazijn
- Dropshipment service is op en top gemak
- Personliseren is de weg naar positieve aandacht
- Teamwork, jij de oprdracht, wij de uitwerking
- Kwaliteit betaalt zich altijd uit
- Onze kennis en ervaring is voor jou

Je kunt bij ons echt alles over de 'schutting' gooien zoals wij dat zeggen. Wij houden van een uitdaging en zijn enthousiast om jou te ondersteunen en te laten shinen als specialist! Heb je al specifieke aanvragen binnen? Om jouw project op weg te helpen, hebben wij een online briefing samengesteld. Dat zorgt ervoor dat we alle inn's & out's weten en jou goed kunnen helpen.

ALGEMENE VOORWAARDEN EN CONDITIES

1. Procedure
TTP Concepts is bedreven in het offreren en verzorgen van gepersonaliseerde opdrachten. We hebben onze vaste kwaliteitsdrukkers waar we zaken mee doen. Heb je een opdracht en wil je snel vooruit? Wij helpen je! Je kunt jouw aanvraag via de volgende link uitzetten. We stellen een paar vragen, dan kunnen we van start en weten we zeker dat we je goed kunnen helpen!

2. Voorstel
Met al jouw informatie kunnen we je een voorstel doen. Dat kan een prijs zijn, inclusief bedrukking, transport en een rendering als voorbeeld. Heb je een sample nodig? Vaak is dit mogelijk, daar adviseren we je in. In dit voorstel zullen we ook een leadtime aangeven, we doen er alles aan om jouw deadline te behalen.

3. Betalingsvoorwaarden
Wanneer de opdracht definitief is, gaan we uit van 30 dagen betalingstermijn na levering van de opdracht. In sommige gevallen zullen we vragen om proforma of een bankgarantie. Dat wordt per opdracht gespecificeerd.

4. Personaliseren
Indien de opdracht een custom made product is, met logo of eigen kleur, dan vragen we 50% vooruitbetaling als bevestiging van de opdracht. Hiervoor ontvang je een proforma nota. Gedurende het proces houdt het team van specialisten je op de hoogte van de voortgang.

LET’S MEET
We hebben een lekkere grote, inspirerende showroom in Berkel-Enschot voor een speurtocht naar het nieuwste van het nieuwste. Daar ben je natuurlijk altijd welkom. Maar wij zoeken jou ook op!

TTP Concepts neemt deel aan diverse (inter) nationale beurzen zoals de PSI, GéPéBé en Promz. Daarnaast zijn de retailbeurzen ook een bron van inspiratie, te denken aan Ambiente en Maison & Objet. Wij zijn er!

Contact
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.