Stationary

Stationary is een ruim begrip met vele mogelijkheden, volgens de laatste trends of in een tijdloze uitvoering. Alles is mogelijk. TTP Concepts werkt nauw samen met de merken om de meest creatieve oplossingen te bedenken voor ieder project of retailpresentatie. Of het nu gaat om gepersonaliseerde lederwaren als relatiegeschenk, het aankleden van bureaus, notitieboekjes, of op maat gemaakte menukaarten. Als specialist kom je in deze categorie een wereld aan mogelijkheden tegen.

Ontdek onze nieuwste producten

Stijlvol op kantoor met Copenhagen Design

Copenhagen Design brengt de levendige kleuren van Pantone tot leven in hun kantoorproducten. Van trendy notitieboeken tot vrolijke gummen, deze collectie voegt een kleurrijk en stijlvol tintje toe aan elke werkruimte.

Bekijk hier alle producten
Ontdek producten per merk

Steenpapier (schaar?!)

Ontdek de duurzame notitieboeken van Moyu. Gemaakt van gerecyclede materialen en met liefde voor de planeet. Schrijf je gedachten op in stijl en draag bij aan een groenere toekomst.

Bekijk hier alle producten

Vacavaliente Amigo's

De duurzame amigo's van Vacavaliente zijn niet alleen je beste vrienden, maar ook vrienden van de planeet. Gemaakt met liefde voor het milieu en voor elkaar.

Bekijk hier alle producten
Populaire producten

Handige kantoorgadgets van Celly

Ontdek de slimme kantoor gadgets van Celly. Met draadloze opladers en andere handige accessoires maak je je werkruimte efficiënter en georganiseerder. Werk zonder kabels en ervaar het gemak van draadloze technologie.

Bekijk hier alle producten

Duurzame Notitieboeken

Ervaar het belang van duurzame notitieboeken van merken zoals Moyu, Vacavaliente en Xapron. Deze milieuvriendelijke opties bieden niet alleen stijlvolle en functionele schrijfervaringen, maar dragen ook bij aan een duurzame levensstijl en een groenere toekomst.

Bekijk hier alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.