Geuren & Fashion

Deze wereld is voor de fashionliefhebber. Altijd 'own trend' met aandacht voor the 'looks'. Koop je in voor een conceptstore, een fashionzaak of is parfumerie helemaal jouw ding? Je kunt hier terecht voor geurkaarsen tot diffusers, van sokken tot sjawls en sieraden. De merken in ons portfolio gaan hun eigen gang en hebben een uitgesproken idee hoe fashion eruit moeten zien. Je vindt er verschillende stijlen, van ingetogen tot uitbundig. Met de merken in deze wereld haal je in elk geval een collectie in huis met stijl, jouw stijl.

Ontdek onze nieuwste producten

Stijlvol de zomer in met Remember!

Vind jouw perfecte sieraad met de sieraden collecite van Remember. Van kleurrijke armbanden tot elegante oorbellen en kettingen, De handgemaakte sieraden zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Ontdek de collectie en ga stijlvol de zomer in!

Shop hier de sieraden van Remember.
Ontdek producten per merk

Keycords van Copenhagen Design

Maak een statement met de stijlvolle sleutelhangers van Copenhagen Design. Minimalistisch en praktisch, perfect om je sleutels georganiseerd te houden. Ontdek de collectie vandaag nog!

Shop hier.

Ilum collectie van Max Benjamin

Met de heerlijke en unieke geurcombinaties van Max Benjamin's ILUM-collectie waant u zich in een oase van rust en ontspanning.

Shop hier.
Populaire producten

Koziol Taschelino!

Shop hier

Remodeez Vochtvreters!

Shop hier!
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.