Sustainable

Bij TTP Concepts geloven we in duurzaam ondernemen en consumeren. We willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten op de aarde. We voorzien in onze eigen energiebehoefte door de aanleg van zonnepanelen, we recyclen, houden ons energiegebruik zo laag mogelijk en we kijken kritisch naar ons verpakkings- en vervoersbeleid. Daarnaast kiezen we ervoor te werken met merken die ambachtelijke en hoogwaardige kwaliteit leveren en die producten maken die heel lang meegaan.

Om deze wereld écht sustainable te houden en ‘greenwashing’ te voorkomen hebben we een overzicht met certificaten per merk, waarin duidelijk wordt wat de bijdrage en de visie is voor de toekomst om zo duurzaam mogelijk te produceren en te ondernemen. Je mag ervanuit gaan dat de merken die gepresenteerd zijn in deze wereld getoetst zijn, want er is geen plan(eet) B.

Ontdek onze nieuwste producten

LIGA, Nieuw bij TTP Concepts

Ervaar de duurzame charme van LIGA's kurkproducten. Stijlvol en milieuvriendelijk, ze voegen een natuurlijk tintje toe aan je leven zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Bekijk hier alle producten
Populaire producten

Herbruikbare Folie van Bee's Wax Wrap

Bekijk hier alle producten
  • Private label

   Verkoop kwalitatieve producten onder uw eigen merknaam.

  • Dropshipping

   Risicoloos ondernemen zonder voorraden. Bespaar op inventaris, personeel en logistiek.

  • Snelle levering

   10.000 artikelen op voorraad. Binnen 72 uur geleverd!

  • B2B bestelsite

   Een tool speciaal voor u ontworpen om je assortiment samen te stellen.